Ons team:

Born Goedkoop

Born is een enthousiaste senior adviseur op het gebied van circulaire economie, bij strategievorming en inkoop- en aanbestedingstrajecten. In een snel veranderende wereld formuleert Born antwoorden op complexe vraagstukken rondom duurzaamheid. Hij kijkt met een integrale, multidisciplinaire blik naar het landschap van nu en vertaalt dit met zijn kennis en ervaring naar duurzame en middellange termijn oplossingen. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van  circulaire strategie, bij inkoop- en aanbestedingstrajecten.

Born wil zoveel als mogelijk bijdragen in de ontwikkeling van een lineaire naar circulaire bouweconomie waarbij zo min mogelijk wordt verspild en streeft naar een circulaire maatschappij, waarbij bewustwording en samenwerking centraal staan. Vanuit die overtuiging heeft hij samen met Aratis het adviesbureau Sant Verde opgericht

Magchiel van Os

Met zijn ruime ervaring in de vergroening van de bouw en duurzaamheid ontwikkeling heeft Magchiel brede kennis van duurzame zaken. In diverse technische en commerciële disciplines heeft hij projectteams helpen verduurzamen, bedrijfsprocessen bij (project) organisaties helpen verbeteren en innovaties geïmplementeerd. Samenwerken aan duurzaamheid en energietransitie voeren de boventoon in Magchiel zijn carrière en ambitie. Hij probeert bruggen te bouwen tussen zijn klanten, partners, collega’s, en leveranciers.

Met de blik op de toekomst gericht zet hij ideeën om in een gestructureerde aanpak. De laatste jaren heeft hij zich meer gericht op bedrijfsbrede implementatie van innovaties en het ontwikkelingen van nieuwe business. Enthousiast en betrokken creëert hij een omgeving waarin het team met frisse blik creativiteit kan werken aan verbetering en verduurzaming. Hij houdt van afwisseling en het beste uit mensen naar boven te halen. Binnen Sant Verde is Magchiel betrokken bij zowel adviestrajecten alsook managementtaken waarbij hij kennis en skills deelt met zijn collega’s.

Wil je met ons praten over samenwerking in circulariteit?
Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking onder het genot van een kop koffie of thee!

Neem contact op