Ons team:

Born Goedkoop – Senior Adviseur

Born is een enthousiaste adviseur op het gebied van circulaire strategie, bij management, inkoop- of aanbestedingstrajecten. In een snel veranderende wereld formuleert Born antwoorden op vraagstukken rondom duurzaamheid. Hij kijkt met een integrale, multidisciplinaire blik naar het landschap van nu en vertaalt dit met zijn kennis en ervaring naar duurzame en middellange termijn oplossingen. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van circulaire strategie, bij inkoop- en aanbestedingstrajecten.

Born wil zoveel als mogelijk bijdragen in de ontwikkeling van een lineaire naar circulaire bouweconomie, waarbij zo min mogelijk wordt verspild en streeft naar een circulaire maatschappij, waarbij bewustwording en samenwerking centraal staan. Vanuit die overtuiging heeft hij het adviesbureau Sant Verde opgericht. Sant Verde ondersteunt haar opdrachtgevers bij formuleren en implementatie van circulariteit en duurzaamheid ambities en doelstellingen. Dit gebeurt op strategisch, tactisch niveau maar ook op operationeel niveau zoals in gunningscriteria bij aanbestedingen. Waaronder opdrachten voor o.a. Rijkswaterstaat GPO, PPO & WVL; ProRail, Gem. Amsterdam, Prov. Utrecht, Tennet TSO, Stichting Bouwkwaliteit en BAM.

Indy van de Sande – Junior Adviseur

Indy is junior adviseur duurzaamheid en circulaire economie bij Sant Verde. Ze wil graag op een positieve manier een bijdrage leveren aan een betere en duurzamere wereld. Ze heeft haar bachelor Liberal Arts and Sciences met als hoofdrichting milieu-maatschappijwetenschappen en haar onderzoeksmaster Sustainable Development Earth System Governance aan de Universiteit van Utrecht behaald. Door Indy haar onderzoeksmaster Sustainable Development met specialisatie in governance is ze bekwaam om een diversiteit van stakeholders en hun perspectieven samen te brengen om tot effectieve oplossingen te komen. Met haar interdisciplinaire achtergrond is ze vaardig om complexe duurzaamheidsvraagstukken te vertalen naar concrete adviezen en tools. Vanuit haar intrinsieke motivatie om een bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld en kennis van de circulaire economie, heeft ze zich aangesloten bij Sant Verde.

Wil je met ons praten over samenwerking in circulariteit?
Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking onder het genot van een kop koffie of thee!

Neem contact op